Zwolle

Rioolservice in omgeving Zwolle

Rioolservice in Zwolle is een dienst van Veluwse Riool Service. Zit uw riool verstopt in Zwolle? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Het is vervelend als het toilet verstopt zit of als de keukenafvoer of badkamerafvoer niet naar behoren functioneert. Wij komen bij u langs om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Hiervoor maken wij gebruik van professionele apparatuur. Het ontstoppen van het riool is onderdeel van onze service, maar wij bieden u nog meer diensten aan zoals rioolreparatie of de realisatie van een nieuw riool. 

Rioolreparatie 

Rioolreparatie behoort tot onze uitgebreide rioolservice. Ruikt u steeds een rioollucht of komt er rechtstreeks stank uit uw toilet? Dan is het tijd om ons in te schakelen om het probleem vakkundig en efficiënt te verhelpen. Een lekkage van het riool of een verstopping ervan is vaak als oorzaak aan te wijzen voor stankoverlast. Dat is bijvoorbeeld ook het geval als de stank uit de meterkast komt. Wij zoeken eerst naar de locatie van de lekkage en gebruiken daarvoor videoapparatuur. Op basis daarvan beoordelen wij of reparatie mogelijk is of dat het riool aan vervanging toe is. Tot onze verdere diensten behoren onder meer het reinigen van dakgoten en ventilatiekanalen. Dit met als doel verstopping te voorkomen. 

Vrijblijvend offerte aanvragen 

Woont u in Zwolle of omgeving en wilt u een beroep doen op onze rioolservice? Neem dan telefonisch contact op via 06-53935800. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Onze monteur is binnen twee uur op het opgegeven adres aanwezig. De verstopping of de stank verhelpen wij zo snel mogelijk. U krijgt daarvoor van ons een offerte op maat.