Veluwse Rioolservice bus bij brug Veluwse Rioolservice bij gemeentehuis Put Slang

Rioolontstopping

Veluwse Riool Service biedt u vakkundige rioolontstopping van bijvoorbeeld het verstopte toilet of de keukenafvoer of de dichtgeslibde badkamerafvoer. Daarvoor gebruiken wij de modernste apparatuur. Zo kunnen wij het probleem in één reparatie definitief te verhelpen.

  • U kunt ons 7 x 24 uur per dag bereiken
  • Binnen twee uur een monteur aan huis 
  • Ervaren, vakkundige mensen
  • In één keer van de verstopping of rioollucht af
  • Door gebruik van de modernste machines en apparatuur
  • U weet vooraf wat u moet betalen (offerte op maat)
  • U hoeft geen installateur meer in te schakelen
Rioolontstopping

Riolering snel en vakkundig repareren of vernieuwen

Als u rioollucht ruikt of last hebt van wateroverlast, kan het zijn dat er sprake is van een verstopping of lekkage van het riool. Woont u in de regio rond Heerde, Hattem, Epe, Wezep, Nunspeet, Zwolle en Apeldoorn, dan kunt u er van op aan, dat onze monteur snel aanwezig is, zo mogelijk binnen twee uur.

Riolering snel en vakkundig repareren of vernieuwen

Dakgoot reinigen

Wateroverlast kan ook een gevolg zijn van verstopte dakgoten. Het leeghalen daarvan is een risicovol karwei. Bel ons om dit van u over te nemen. Wij reinigen vakkundig alle dakgoten. U bent af van de wateroverlast en u heeft er geen omkijken meer naar.

Dakgoot reinigen

Ventilatiekanaal reinigen

Hangt in uw huis een vage lucht die er niet thuis hoort? En woont u al menig jaar in uw huis? Dan kan het zijn dat deze vieze lucht uit het ventilatiekanaal komt.
Om in het huis te zorgen voor verse lucht zijn bij de bouw vaak een of meerdere ventilatiekanalen aangebracht. Het klepje in het plafond of in de muur zult u geregeld reinigen, want daar kunt u goed bij. Anders is dat met het inwendige van de ventilatiebuizen.

Wie jarenlang woont in een huis zonder deze periodiek te reinigen, kan er van op aan, dat vuil en bacteriën zich in de loop van tijd opgehoopt in de buizen. Deskundigen, bijvoorbeeld van het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM), adviseren de ventilatiekanalen geregeld, dat wil zeggen jaarlijks of eens per twee jaar, te reinigen.

Twijfelt u over een vieze lucht die in uw huis hangt? Bel ons. Indien nodig reinigen wij (ook) een ventilatiekanaal.

Met video-apparatuur de rioolbuis in

Met geavanceerde videoapparatuur voeren wij een inspectie uit in het riool. Aan de hand van de video opnamen kunnen wij zien of het riool vervangen moet worden of dat reparatie voldoende is. Als het riool nog gerepareerd kan worden, voeren wij een rioolreparatie uit. Als er grote scheuren in de rioolbuizen zijn ontstaan, kan het nodig zijn om rioolbuizen (deels) te vernieuwen. Wij vervangen oude rioleringen alleen, als dat echt nodig is. U kunt ‘meekijken’ dankzij de gemaakte videobeelden.

Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van nieuwe riolering. Dat moet immers vakkundig gebeuren. En snel!

Met video-apparatuur de rioolbuis in

Vetput legen

Restaurants, bakkerijen, zorginstellingen, supermarkten en elk bedrijf met een bedrijfskantine heeft in de keuken in het afwasblok een vetafscheider. Een vetafscheider voorkomt, dat vetten die worden weggespoeld met het afvalwater, in het riool terechtkomen. Deze vetten worden tijdelijk opgeslagen in een vetput. Na verloop van tijd raakt deze vetput vol en moet hij geleegd worden.

Wij reinigen de vetput voor u met onze machines. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Vetput legen